Căminele de bătrâni "Casa Ana" și "Casa Amy"  sunt locurile în care dorim să găzduim persoane vârstnice care au rămas singure și caută un loc liniștit și plăcut unde își pot petrece timpul cu noi prieteni, într-o atmosferă familială, având activități diverse și beneficiind de asistență calificată și o atentă îngrijire. Regăsiți atmosfera caldă și liniștită din familie, unde seniorii noștri vor avea parte de un stil de viață care să îi protejeze de preocupările și grijile aferente vârstei.

Casa Amy

Căminul de bătrâni "Casa Amy" este situat în loc. Turda, str. Zorilor, nr. 1B, vis-a-vis de Kaufland;
Atracțiile turistice din zonă sunt renumite: Cheile Turzii, Cheile Turenilor, Salina Turda, Băile sărate, Cetatea Trașcăului etc.
Casa Amy are în alcătuire 11 dormitoare, 2 livinguri, 10 băi, cabinet medical, bucătărie și anexe, spălătorie, curte cu spațiu verde.
Fiind o construcție nu foarte mare, se dorește a fi un loc prietenos și cald, pe care rezidenților le va fi ușor să-l numească "acasă".

Casa Ana

Căminul de bătrâni "Casa Ana" este situat în comuna Solovăstru, nr. 199 R, la marginea localității, într-o zona liniștită, ferită de zgomot și poluare, vizavi de pădure. Atracțiile turistice din această localitate sunt Rezervația naturală "Pădurea Mociar", și Băile sărate din satul Jabenița.
Casa Ana are în alcătuire 14 dormitoare (fiecare dormitor are baie proprie si televizor), bucătărie, spalatorie, cabinet medical, sală de mese, living, diverse spații anexe. Curtea generoasă, cu spații verzi, este potrivită pentru plimbări în aer liber atât pentru rezidenții independenți, cât și pentru cei în scaun rulant.

Asociația "Trăiește și crede"

CIF: 30036774
Str. Zorilor nr. 1B, Turda, jud. Cluj | Str. Principală, nr. 199 R, Loc. Solovăstru, jud. Mures