Misiune

Misiunea noastră este să creem o atmosferă familială, să asigurăm un standard de viață care corespunde nevoilor persoanelor vârstnice, să dezvoltăm relații bazate pe încredere și acceptare, să asigurăm o bătrânețe demnă și lipsită de orice griji.
Din aceste motive, dorim să promovăm un stil de viață cât mai sănătos, care să contribuie la bunăstarea persoanelor îngrijite, printr-o alimentație sănătoasă, bogată în vitamine, prin exerciții fizice și plimbări în natură, care să asigure organismului o cât mai bună funcționare, și prin evitarea consumului de alcool și tutun, acestea fiind interzise a fi consumate în incinta instituției noastre.

Prezentare

Căminul de bătrâni "Casa Amy" este situat în loc. Turda, str. Zorilor, nr. 1B, vis-a-vis de Kaufland;
Atracțiile turistice din zonă sunt renumite: Cheile Turzii, Cheile Turenilor, Salina Turda, Băile sărate, Cetatea Trașcăului etc.
Casa Amy are în alcătuire 11 dormitoare, 2 livinguri, 10 băi, cabinet medical, bucătărie și anexe, spălătorie, curte cu spațiu verde.
Fiind o construcție nu foarte mare, se dorește a fi un loc prietenos și cald, pe care rezidenților le va fi ușor să-l numească "acasă".

Asociația "Trăiește și crede"

CIF: 30036774
Str. Zorilor nr. 1B, Turda, jud. Cluj | Str. Principală, nr. 137, Loc. Solovăstru, jud. Mures