MISIUNE

Misiunea noastră este să creem o atmosferă familială, să asigurăm un standard de viață care corespunde nevoilor persoanelor vârstnice, să dezvoltăm relații bazate pe încredere și acceptare, să asigurăm o bătrânețe demnă și lipsită de orice griji.

Din aceste motive, dorim să promovăm un stil de viață cât mai sănătos, care să contribuie la bunăstarea persoanelor îngrijite, printr-o alimentație vegetariană, bogată în vitamine, prin exerciții fizice și plimbări în natură, care să asigure organismului o cât mai bună funcționare, și prin evitarea consumului de alcool și tutun, acestea fiind interzise a fi consumate în incinta instituției noastre.

PREZENTARE

Căminul de bătrâni „Casa Ana” este situat în comuna Solovăstru, nr. 202, la marginea localității, într-o zona liniștită, ferită de zgomot și poluare, vizavi de pădure. Atracțiile turistice din această localitate sunt Rezervația naturală „Pădurea Mociar”, și Băile sărate din satul Jabenița.

Casa Ana are în alcătuire 4 dormitoare, 2 băi, bucătărie, living și dining. Fiind o construcție nu foarte mare, se dorește a fi un loc prietenos și cald, pe care rezidenților le va fi ușor să-l numească „acasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *